Pristatome Jums pirmąjį Vilniaus fejerija 2015 dalyvį
03 Rgs 2015

Pristatome Jums pirmąjį Vilniaus fejerija 2015 dalyvį

Sveiki! Štai ir prabėgo metai, iki „Vilniaus fejerija

03 Rgs 2015

Sveiki!

Štai ir prabėgo metai, iki „Vilniaus fejerija 2015“ pradžios liko vos keletas savaičių. Tad šiandien Jūsų dėmesiui norime pristatyti pirmąjį šio festivalio dalyvį! O jie šiais metais tikrai įspūdingi! Taigi, pirmasis iš jų pirotechnikos profesionalai iš fejerverkų tėvynės – Kinijos, LIUYANG JINSHENG FIREWORKS!

Šioje šalyje ir buvo išrasti fejerverkai, tad iki dabar čia gilios šio meno tradicijos. JINSHENG FIREWORKS pirotechnikos versle dirba daugiau kaip 5 dešimtmečius ir yra pelniusi garbės vardą „China Time-Honored Brand“. Įmonė ne tik gamina fejerverkus – jai atstovaujanti pirotechnikų komanda yra sukūrusi ir pademonstravusi per 1000 didžiausio masto ugnies šou visame pasaulyje: futbolo čempionatai Prancūzijoje ir Brazilijoje, taip pat Kinijos, Malaizijos, Honkongo bei kitų šalių nacionalinės šventės. Ji dalyvavo tarptautiniuose fejerverkų festivaliuose Filipinuose, Makao, Ispanijoje ir tapo prizininke, o Vokietijoje pelnė auksą.

Fejerverkų šalies atstovų šou galėsite jau netrukus pamatyti Vilniaus ferijos metu.

O, kad galėtumėte dar labiau su jais susipažinti, Jūsų dėmesiui komandos pristatomasis video!

Jau Rugsėjo 26 d. vilniečius ir miesto svečius jau septintąjį kartą kvies į Vingio parką vienintelis Lietuvoje fejerverkų festivalis VILNIAUS FEJERIJA 2015.

Sėdimos vietos estradoje TIRPSTA. Bilietai brangs rugsėjo 7 d.!

Pirkti bilietą į festivalį „Vilniaus Fejerija“

Leave a comment
More Posts
Comments
Comment